Faxrollen

Faxrollen
NIEUW
16,59 €
inclusief omzetbelasting en verzending 19,74 € 6 Rollen | 2,77 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
rolbreedte 216 mm
Ø rol 48 - 50 mm
Ø Huls (walskern) 12 mm
rollengte 30 m
NIEUW
21,80 €
inclusief omzetbelasting en verzending 25,94 € 6 Rollen | 3,63 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
rolbreedte 210 mm
Ø rol 68 - 70 mm
Ø Huls (walskern) 26 mm
rollengte 50 m
12,56 €
inclusief omzetbelasting en verzending 14,95 € 6 Rollen | 2,09 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
rolbreedte 210 mm
Ø rol 36 - 38 mm
Ø Huls (walskern) 12 mm
rollengte 15 m
21,18 €
inclusief omzetbelasting en verzending 25,20 € 6 Rollen | 3,53 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
rolbreedte 210 mm
Ø rol 48 - 50 mm
Ø Huls (walskern) 12 mm
rollengte 30 m

Waarvoor zijn faxrollen nodig?

Faxapparaten worden nog steeds gebruikt – voor belangrijke originele documenten die verzonden moeten worden, voor ondertekende contracten en voor andere soorten berichten. Faxapparaten hebben voor het afdrukken verschillende, speciale thermische rollen nodig. Daarbij worden letters en cijfers rechtstreeks op het thermische papier gebrand.

Belangrijke kwaliteitskenmerken zijn:

  • hoge afdrukkwaliteit, zuiver drukbeeld door gelijkmatige zwarting
  • lange houdbaarheid en leesbaarheid van de afdruk – ook na lange tijd
  • apparaatvriendelijke papieroppervlakken die slijtage verminderen

Als in heel Europa actieve premium-fabrikant leveren we faxpapier in de hoogste kwaliteit, dat duurzaam en milieuvriendelijk wordt geproduceerd.


Welke kwaliteit heeft faxpapier van ROLLENLAND?

Onze soorten faxpapier hebben een volledig glad en gelijkmatig oppervlak dat is voorzien van een bijzondere beschermende coating. Daarvoor zijn speciale, nauwkeurig op elkaar afgestemde productieprocessen verantwoordelijk. Door het vlakke oppervlak kan er een zeer gelijkmatige coating worden aangebracht en een zuivere, continue zwarting. Daardoor worden faxberichten zuiver en goed leesbaar afgedrukt. De hoge resolutie van het apparaat wordt daardoor ook daadwerkelijk op het papier overgebracht.
Daarnaast zijn onze papiersoorten zo ontworpen dat ze geen afzettingen veroorzaken op de thermo-printkop van het faxapparaat. Zulke afzettingen, zoals ze vaak ontstaan bij het gebruik van goedkoop papier, zorgen voor een slecht afdrukbeeld en veel slijtage van de printkop. Hierdoor kan de kop zelfs doorbranden.
Bovendien tasten onze papiersoorten met hun laagstmogelijke percentage aan kalium-, chloor- en natriumionen de gevoelige glaskeramieklaag van de thermo-printkop niet aan, zorgen zo voor minder slijtage en verlengen de levensduur ervan.


Duurzaam goede printresultaten

Voor de ontvanger van faxberichten zijn er vaak lange bewaartermijnen. Het faxpapier van ROLLENLAND zorgt ervoor dat de afdruk ook na vele jaren nog prima leesbaar blijft en niet verbleekt – ook niet onder moeilijke temperatuuromstandigheden. De beschermende coating zorgt daarnaast voor een goede bescherming tegen warmte, water en olie. Bewaartermijnen kunnen daardoor zonder probleem worden aangehouden. Ontvangen faxberichten hoeven niet te worden gekopieerd of op andere manieren worden behouden. Ze kunnen als originele documenten worden opgeslagen.


Gezondheid en milieubescherming bij faxrollen

Thermische papieren staan wegens de erin opgenomen weekmakers onder kritiek, en met name bisfenol-A wordt als wellicht schadelijk voor de gezondheid beschouwd. Geldige wetenschappelijk resultaten zijn er op dit moment nog niet, maar wij hebben in het debat aanleiding gezien om nu al vele van onze faxrollen bisfenol-A-vrij te maken, een enkele zelfs vrij van alle bisfenolen (ook bisfenol-C en bisfenol-S).
Al onze faxrollen worden geproduceerd onder strenge milieunormen, en daartoe hebben we ons vrijwillig verplicht. Wij gebruiken bij onze productie uitsluitend hout uit de duurzame bosbouw (onderscheiden door het FSC® Chain of Custody-keurmerk) en voldoen aan internationaal erkende milieunormen van het hoogste niveau. Onze producten zijn daarom ook onderscheiden met de Nordic Swan en het ÖKOPROFIT-keurmerk. Dat geldt ook voor andere artikelen in ons assortiment, zoals bonrollen of thermo-etiketten. Samen met de hoge papierkwaliteit, die zorgt voor een lange levensduur van apparaten, is onze productiewijze van faxpapier bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam.


Waarom faxrollen van ROLLENLAND?

Met faxrollen van ROLLENLAND...

  • ...hebben faxafdrukken een zo goed mogelijke afdrukkwaliteit.
  • ...zijn ontvangen documenten bijzonder lang leesbaar/archiveerbaar.
  • ...worden faxapparaten ontzien en wordt de levensduur van de printkoppen verlengd.
  • ...kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame productie, gegarandeerd door vele onafhankelijke keurmerken.

Alle info over faxrollen van ROLLENLAND.de

ROLLENLAND kiest bij het thema faxrollen onvoorwaardelijk voor hoge kwaliteit. Net als alle producten van ROLLENLAND worden ze in Duitsland geproduceerd volgens strenge milieunormen en zijn ze vrij van voor de gezondheid schadelijke chemische stoffen. Onze faxrollen worden gemaakt van houtvrij, gerecycled papier. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt bij de keuze van het geschikte product, dan helpt onze Support-Hotline u graag verder, van maandag tot vrijdag tussen 9 tot 17: 0681 / 959 71 - 300