Bonuspuntenprogramma Rollback

Eenvoudiger kan het sparen van punten niet zijn: Voor elke Euro die u in onze kwaliteitsproducten investeert krijgt u Rollback-punten bijgeschreven. Het bonusprogramma beloont de trouw en het gezondheidsbewustzijn van de klanten. Daarnaast kunt u geld besparen.

Wie kan aan het bonusprogramma deelnemen?

Het recht op deelname geldt voor alle klanten van ROLLENLAND.de, die zich in de bestelprocedure als klant hebben geregistreerd en die de actievoorwaarden hebben geaccepteerd.

Wat zijn Rollback-punten?

Rollback-punten zijn punten die u kunt ontvangen door het bonussysteem voor elke aankoop bij ROLLENLAND.

Hoe krijgt ik Rollback-punten?

Om Rollback-punten te ontvangen hebt u een klantaccount bij ROLLENLAND nodig. De account is kosteloos en kan met een paar kliks worden aangemaakt. U kunt een account ook aanmaken in het kader een bestelling. Als u nu een klantaccount wilt openen, klik dan hier.

Hoeveel punten krijg ik voor een bestelling?

Voor elke bestelling krijgt u per volle Euro 1 bonuspunt bijgeschreven zodra de betreffende factuur is betaald.

Rekenvoorbeeld:
U bestelt 2 producten voor in totaal 30,50 euro. De 30 hele Euro's van uw bestelling worden omgezet in Rollback-punten. Per euro ontvangt u 1 Rollback-punt
⇒ 30 x 1 = 30 Rollback-punten

Hoeveel is een Rollback-punt waard?

Een Rollback-punt komt overeen met een waarde in geld van 0,01 Euro (= 1 cent). Voor het ontvangen van Rollback-punten is geen minimumbestelwaarde vereist. Een contante uitbetaling is niet mogelijk De rechtsweg is uitgesloten.

Wanneer krijg ik mijn Rollback-punten bijgeschreven?

Uw punten worden u automatisch 5 dagen na ontvangst van de bestelling bijgeschreven. Als u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, dan worden alle uitstaande punten van de weersproken goederen gestorneerd, of indien als bijgeschreven, gewist. Andere punten die u bijv. door het schrijven van een productbeoordeling ontvangt worden direct bijgeschreven.

Hoe kan ik andere Rollback-punten verdienen?

U kunt 15 punten verzamelen door het schrijven van een hoogwaardige productbeoordeling en het toekennen van sterren. Wij behouden ons het recht op publicatie van de beoordeling voor.

Hoe wissel ik mijn Rollback-punten in?

U kunt uw bij ROLLENLAND verzamelde Rollback-punten vanaf een bereikt puntenaantal van 500 bij uw volgende aankoop in de vorm van een tegoedbon inwisselen. U kunt echter ook doorgaan met het verzamelen van punten en deze pas bij een latere aankoop inwisselen. Bij het bereiken van het maximale aantal punten van 2.000 worden de Rollback-punten automatisch omgezet in een tegoedbon en deze wordt u per mail toegezonden.

Hoe lang blijven mijn Rollback-punten geldig?

Uw bonuspunten zijn geldig vanaf de respectieve aankoopdatum tot 31 december van het volgende jaar. Na afloop van deze periode en beëindiging van het account vervallen de punten en worden deze verwijderd.

Waar kan ik mijn aantal Rollback-punten bekijken?

U kunt uw verzamelde punten bekijken in uw klantaccount onder de menuoptie "Mijn account" onder "Rollback-punten". Daarnaast worden uw punten in het winkelmandje weergegeven als u met uw account bent aangemeld.