Thermische rollen zonder BP-A

(4.6) 25 Beoordelingen
Business Free (zonder BP-A)

Business Free (zonder BP-A)

Onze thermische rollen Business Free zijn vrij van het giftige chemische industriemiddel bisfenol-A, dat ervan wordt verdacht schade aan het milieu en de gezondheid te veroorzaken. Thermische rollen Business Free zouden daarom de voorkeur moeten krijgen boven conventionele thermische rollen, want ze zijn zonder probleem op elk gebied te gebruiken. Voordelen_van thermische rollen_zonder_BPA Natuurlijke hebben ook onze Business Free-rollen het FSC®-label en bieden ze dezelfde voordelen als onze Economy Comfort-serie:
  • zeer hoge graad van witheid
  • zeer glad oppervlak
  • uitstekende inktopname, gelijkmatige zwarting bij het printen
  • beschermende coating tegen olie, water, warmte en krassen, voor een hoge scheurvastheid
  • hoge temperatuurbestendigheid
  • lange houdbaarheid tot 10 jaar bij een goede leesbaarheid

De kwaliteit van onze Business Free-thermische rollen behoedt de printkop voor schade en verlengt de levensduur van de kop.
Uiteraard zijn Business Free-thermische rollen te gebruiken in alle gebruikelijke thermische printers.

Thermische rollen-leverancier – de kwaliteit die u vertrouwt

ROLLENLAND is een Duitse thermische rollen-leverancier die samenwerkt met een Duitse thermische rollenfabrikant die let op kwaliteit en tegelijkertijd op uw gezondheid. Het gebruik van onze thermische rollen zal de printkop van uw printer niet beschadigen. Thermische rollen_zonder_bpa_voor_alle_kassa'sUiteraard wordt het thermische papier ook bijzonder milieuvriendelijk geproduceerd, zodat ook dat een belangrijke reden is voor het gebruik van thermische rollen. Deze zijn er intussen ook in bijna elke maat, zodat ze geschikt zijn voor bijna elk gangbaar kassasysteem en elke bonprinter; daarom kunnen vele supermarkten hun voordeel doen met het gebruik van de thermische rollen. Voor ons als leverancier van thermische rollen is, sterk zwaar belastbaar thermisch papier van groot belang, zodat een zeer lange houdbaarheid gegarandeerd is. Daardoor is het verbleken van de opgedrukte kleur door hoge temperaturen, ook als ze daaraan lang worden blootgesteld, zo goed als volkomen uitgesloten. Zo is het thermische papier bijzonder goed geschikt voor het afdrukken van kassabonnen, zodat de klant bij een garantiegeval ook jaren later nog een bon kan laten zien die nog volledig leesbaar is.

Thermische rollen worden vaak gebruikt

Thermische rollen – een wat verwaarloosd, maar eigenlijk zeer opmerkelijk onderwerp. Bedenkt u maar eens waar in uw leven zo'n rol een rol speelt. Kassabonnen, tankbonnen, parkeerbonnetjes, prepaid-tegoeden – bijna allemaal worden ze op thermisch papier afgedrukt. Laten we aannemen dat 60 miljoen mensen elke dag 2 van dergelijk bonnen in hun handen krijgen. En laten we dan ook aannemen dat elke bon gemiddeld 20 cm lang is. Deze cijfers geven aan dat er elke dag 24.000.000 meter thermisch papier wordt geprint, alleen al in Duitsland. Dat is elke dag 24.000 km, per jaar ongeveer 8.7 miljoen kilometer thermisch papier – alleen al in Duitsland. De afstand tussen de maan en de aarde is 384.400 km – dat zijn dan 22 banden van thermisch papier tussen de aarde en de maan! Maar er wel kritiek op dergelijke thermische rollen. Ze bevatten chemische stoffen, onder andere zgn. weekmakers, die ook voorkomen in vele kunststofartikelen. Met name een van deze stoffen – bisfenol – wordt beschouwd als een risico voor de gezondheid. De ziektebeelden die met bisfenol in verband gebracht worden lopen van bepaalde soorten kanker tot aan erfelijke afwijkingen. Daarom is bisfenol in Frankrijk al verboden bij de productie van babyflesjes. Wij – ROLLENLAND – hebben gezocht naar alternatieve thermische rollen en hebben de verkoop daarvan tot speerpunt gemaakt van ons zakelijk handelen. Wij leveren zowel bisfenol-A-vrije thermische rollen als volledig bisfenolvrije producten (zonder BP-A, BP-C en BP-S). U vindt onze producten in onze online-shop op www.ROLLENLAND.de. ROLLENLAND is een in heel Europa geregistreerd merk.

* excl. btw incl. verzendkosten binnen Duitsland

Omhoog