Betaalwijzen

Wij accepteren de volgende betaalwijzen:

  • PayPal
  • Internetbankieren
  • Vooruitbetaling per overschrijving
  • Koop op rekening (vanaf 2e bestelling
  • Creditcard
  • Automatische incasso
  • iDeal
  • eps-Overmaking

via_PayPal_betalen

PayPal

Als u een PayPal-account hebt kunt u deze gebruiken voor de betaling. PayPal is een bijzonder veilige betalingsprocedure, waarbij PayPal fungeert als «trustee», die de klanten de mogelijkheid biedt om bij onenigheid met de handelaar het reeds betaalde bedrag terug te vorderen en die voor de handelaar het kredietwaardigheidsrisico minimaliseert. Als u nog geen PayPal-account hebt kunt u zich op www.paypal.de gratis aanmelden.

via_internetbankieren_betalen

Internetbankieren

Internetbankieren is de gratis, TÜV-gecertificeerde betalingsdienst van Payment Network AG. Uw voordelen: geen extra registratie, automatisch afboeken van uw online bankrekening, hoogste veiligheidsnormen en onmiddellijke verzending van magazijnproducten. Voor de betaling via internetbankieren hebt u uw eBanking-toegangsgegevens nodig, d.w.z. bankrelatie, rekeningnummer, PIN en TAN.

via_vooruitbetaling_betalen

Vooruitbetaling

U betaalt de aankoopprijs voor de bestelde goederen met een gewone overschrijving. Zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven kan de bestelling worden vrijgegeven en worden verzonden. In aansluiting op uw bestelling in de shop ontvangt u een e-mail met onze rekeningvermelding voor uw overschrijving. Het voordeel voor u: Bij vooruitbetaling is het voor u niet nodig om eigen rekening- of bankgegevens via internet te gebruiken. Nadeel: De levertijd wordt 2 - 3 dagen langer omdat de goederen pas verzonden kunnen worden nadat uw betaling is geregistreerd.

op_rekening_betalen

Factuur

U ontvangt van ons een factuur en betaalt deze vervolgens eenvoudig per overschrijving binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen. Houd er bij uw bestelling rekening mee dat de betaalwijze 'Op rekening' pas na uw tweede bestelling wordt weergegeven.
Let er bij uw overschrijving op om in het veld uw bestelnummer in te vullen en betaal afzonderlijke bestellingen altijd afzonderlijk.
Alleen zo kunnen wij uw betaling correct verwerken. Als u een of meerdere artikel retourzendt wordt de betreffende goederenwaarde weer teruggeboekt naar de bankrekening waarvan u hebt overgeschreven.


per_creditcard_betalen

Creditcard

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met uw creditcard. Wij accepteren creditcards van de aanbieders Master Card, Visa en American Express. Pas als uw bestelling verzonden is wordt ook uw creditcard belast. Als u een of meerdere artikelen retourzendt wordt de betreffende goederenwaarde weer teruggeboekt naar de oorspronkelijk belaste creditcard.


via_automatische incasso_betalen

Automatische incasso

Via een automatische incasso kunt u bij ons gemakkelijk en veilig betalen. Na de ontvangst van de bestelbevestiging wordt het bedrag van de rekening direct van uw bankrekening afgeboekt. Als u een of meerdere artikelen retourzendt, wordt de betreffende goederenwaarde weer op de oorspronkelijke bankrekening bijgeschreven.


betalen_per_ideal

iDEAL

Koop je iets online dan kun je betalen via iDEAL. Daarmee reken je meteen af in Mijn SNS of de app. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld. Je keurt de betaling goed met je digipas of mobiele pincode en ziet gelijk of het gelukt is.


* excl. btw incl. verzendkosten binnen Duitsland

Omhoog