Thermo-etiketten

Zelfklevende thermo-etiketten van kwalitatief hoogwaardig thermisch papier.

Filtre:

Meer filters
162,97 €
inclusief omzetbelasting en verzending 193,93 € 24 Rollen | 6,79 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø rol 99 mm
Ø Huls (walskern) 40 mm
114,34 €
inclusief omzetbelasting en verzending 136,06 € 24 Rollen | 4,76 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
112,06 €
inclusief omzetbelasting en verzending 133,35 € 24 Rollen | 4,67 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
117,61 €
inclusief omzetbelasting en verzending 139,96 € 24 Rollen | 4,90 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm

Wat zijn thermo-etiketten?

Thermo-etiketten_eenvoudig_praktischEen etiket of label is een beschrijving op of aan de verpakking of het product zelf. Thermo-etiketten zijn etiketten van speciaal warmtegevoelig etiketten-papier. Ze worden niet, zoals gebruikelijke etiketten, bedrukt met kleur, maar door het puntsgewijs verwarmen. Dat wil zeggen dat de plaatsen die naderhand zwart moeten zijn, kort door de printkop worden verhit. Het voordeel van deze printmethode is dat de secundaire kosten zeer laag zijn, want er zijn geen inktlinten nodig. Daarnaast is de levensduur van de printer, die ook verkrijgbaar is als mobiel apparaat, langer omdat er maar weinig bewegende delen nodig zijn. Aan de andere kant zijn thermo-etiketten een beetje duurder dan gebruikelijke transferpapier-etiketten. Het printresultaat is niet zo duurzaam als een gebruikelijke afdruk en kleurendruk is met deze methode eveneens niet mogelijk.


Waarvoor worden thermo-etiketten gebruikt?

Als sticker op een pakket, prijssticker, verzendetiket, adressticker of zelfs als parkeerbonnetje – thermo-etiketten van ROLLENLAND zijn in de meest diverse omgevingen te gebruiken. Deze plaketiketten zijn bijzonder geschikt voor kortdurende toepassingen, kunnen worden voorzien van een variatie aan printbeelden en worden geïndividualiseerd met bijvoorbeeld barcodes, teksten of logo's. Bovendien zij ze zelfklevend en daardoor zijn ze eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen.


In welke maten zijn thermo-etiketten leverbaar?

Thermo-etiketten van ROLLENLAND zijn in vele verschillende maten leverbaar. De breedte is tussen de 46,8 mm en 68 mm, de hoogte ligt tussen de 43 mm en 102 mm. Desgewenst kunnen de thermo-etiketten echter ook eenvoudig op maat gesneden worden, waardoor ze nog flexibeler toe te passen zijn. Om producten onderscheidend aan te geven zijn er etiketten leverbaar met een rood prijsvakje hetgeen de prijs van het product nog duidelijker benadrukt. Speciaal voor weegschalen zijn plaketiketten met een rood prijsvakje en een apart gewichtsvak. De rolkerndiameter (huls) is bij al onze thermo-etiketten altijd 40 mm.


Waarom thermo-etiketten van ROLLENLAND?

ROLLENLAND is een leverancier die in zijn online-shops uitsluitend Duitse merkkwaliteit aanbiedt. Ook de kwalitatief hoogwaardige thermo-etiketten worden geproduceerd in Duitse papierfabrieken volgens Duitse milieu- en duurzaamheidsnormen.
De voordelen van onze thermo-etiketten in een oogopslag

  • zelfklevend
  • glad oppervlak
  • zeer hoge graad van witheid
  • geen afzettingen op de printkop
  • uitstekende opname van inkt
  • geen slijtage

Alle info over thermo-etiketten van ROLLENLAND.de

Thermo-etiketten van ROLLENLAND zijn ongelooflijk flexibel te gebruiken. Net als alle producten van ROLLENLAND worden ze uitsluitend in Duitsland geproduceerd volgens strenge milieunormen. Ze zijn vrij van chemicaliën die schadelijk zouden kunnen zijn voor de gezondheid. Als u hulp nodig hebt bij de keuze van het geschikte product of vragen hebt over ons aanbod, dan biedt ons Support-team Hotline u graag ondersteuning, van maandag tot vrijdag tussen 9 tot 17: 0681 / 959 71 - 300