Kwaliteitsvoordelen

Vergeleken met talrijke concurrenten hebben onze producten een reeks van voordelen:


Leesbare barcodes door gelijkmatige zwarting

Om fouten te voorkomen moeten barcodes correct worden gelezen. Dit werkt alleen bij een contrastrijk drukbeeld, hetgeen op zijn beurt alleen bereikt kan worden door gelijkmatige zwarting. Al onze thermisch papier-producten onderscheiden zich door een absolute gelijkmatigheid van de coating en bieden daardoor de optimale voorwaarde voor een gelijkmatige zwarting.

Thermische rollen met gelijkmatige zwarting

Gelijkmatige zwarting (links ROLLENLAND-product|rechts gebruikelijk product)

Perfect drukbeeld door glad oppervlak

Alle stappen van de basispapierproductie tot aan het aanbrengen van de voorcoating, de thermocoating en de beschermende coating zijn op elkaar afgestemd.
Een papier met een absoluut gelijkmatig, glad oppervlak is het resultaat. Dit zorgt voor een hoge resolutie en een goede kwaliteit van het drukbeeld.
Vergeleken met gebruikelijke ruwe soorten papier, waarbij er altijd weer onbedrukte plaatsen zijn en een slechte druk, garanderen ROLLENLAND-thermische papieren een optimaal printresultaat.

Geen afzettingen op de printkop door de hoogste kwaliteit!

Bonrollen van mindere kwaliteit leiden tot afzettingen op de printkop.
Deze verhinderen een foutloze energieoverdracht die nodig is voor het bereiken van een nauwkeurig drukbeeld.
Deze kunnen zelfs leiden tot het doorbranden van afzonderlijke stroomgeleidende onderdelen of tot de uitval van de gehele printkop.
De kwalitatief hoogwaardige soorten thermisch papier van ROLLENLAND veroorzaken geen afzettingen op de printkop, garanderen een foutloos printkopgedrag en verlengen de levensduur van uw printer aanzienlijk.

Thermische rollen met gelijkmatige zwarting

Hoogwaardige thermische rollen van ROLLENLAND: Geen afzettingen na een loop van 90 meter

Thermische rollen met gelijkmatige zwarting

Gebruikelijke bonrollen: Sterke afzettingen na een loop van 90 meter

Lange opslagtijd - houdbaar en temperatuurbestendig

Voor extreme warmte of kou zijn onze producten amper gevoelig. Vergeleken met concurrenten doen ze het ook onder klimatologisch kritische omstandigheden bijzonder goed wat betreft stabiliteit van het drukbeeld en zijn daardoor langer op te slaan.
Al onze producten van thermisch papier zijn bij een correct opslag minimaal 5 jaar houdbaar. Thermische rollen zonder BP-A zijn zelfs tot 10 jaar houdbaar.

Geschikt voor reclame door een uitstekende opname van printerinkt.

Steeds meer klanten willen graag hun bonrollen op de achterzijde gekleurd bedrukken voor reclamedoeleinden. . Onze thermisch papier-producten garanderen door hun gladde oppervlakken gelijkmatige en goede printresultaten.

Geen slijtage door laag ionengehalte

Te hoge gehaltes aan Na-, K- en CI-ionen kunnen onder zware klimatologische omstandigheden de beschermende glaskeramieklaag van printkoppen aantasten.
Het ionengehalte van onze thermisch papier-producten liggen in principe onder de gevaarlijke waarden (Na < 500 ppm, K < 100 ppm, CI < 300 ppm).
Deze lage ionengehaltes zijn een basisvoorwaarde voor een lange levensduur van de printkoppen.

Bonrollen