Etiketten op de rol

Etiketten op de rol
NIEUW
100,76 €
inclusief omzetbelasting en verzending 119,90 € 24 Rollen | 4,20 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø rol 99 mm
Ø Huls (walskern) 40 mm
100,00 €
inclusief omzetbelasting en verzending 119,00 € 24 Rollen | 4,17 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
81,61 €
inclusief omzetbelasting en verzending 97,12 € 20 Rollen | 4,08 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
122,81 €
inclusief omzetbelasting en verzending 146,14 € 24 Rollen | 5,12 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
88,24 €
inclusief omzetbelasting en verzending 105,01 € 24 Rollen | 3,68 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
50,42 €
inclusief omzetbelasting en verzending 60,00 € 20 Rollen | 2,52 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
122,81 €
inclusief omzetbelasting en verzending 146,14 € 24 Rollen | 5,12 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
79,50 €
inclusief omzetbelasting en verzending 94,61 € 24 Rollen | 3,31 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm
115,13 €
inclusief omzetbelasting en verzending 137,00 € 24 Rollen | 4,80 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
Ø Huls (walskern) 40 mm

Waarom gaat het bij etiketten op de rol?

Etiketten dienen voor het beschrijven en aanduiden van goederen, grondstoffen en andere voorwerpen, bijvoorbeeld ordners. Als u meerdere bureaubenodigdheden wilt markeren wordt het gebruik van opgerolde zelfklevende etiketten aanbevolen. De zelfklevende etiketten zijn in diverse aantallen achter elkaar op het dragerpapier aangebracht en opgerold – vandaar de naam van de stickers. Er zijn verschillende modellen in verschillende uitvoeringen, de zich bijvoorbeeld onderscheiden door de afmetingen. Opgerolde producten zijn bijvoorbeeld populair in kantoren en apotheken, want hantering en nut gaan daarbij hand in hand.

Wanneer en waarvoor zijn etiketten geschikt?

Opgerolde stickers worden gebruikt als vele goederen in korte tijd moeten worden gemarkeerd. Op een etikettenrol zijn afzonderlijke stickers naast elkaar gerangschikt en ze kunnen snel van het papier worden genomen – een geweldige tijdbesparing. Daarnaast profiteert u als gebruiker van het gemak van de stickers. Het ene na het andere velletje komt los van de drager en wordt op de gewenste plaats aangebracht. Door het gebruik van de rol hoeven er geen afzonderlijke velletjes gebruikt te worden. Dat is niet alleen praktisch maar helpt ook het overzicht te behouden. Bovendien hebt u op elk moment een grote hoeveelheid stickers bij de hand en hoeft u geen afzonderlijke stickers mee te nemen. Omdat ze klantvriendelijk en efficiënt zijn, zijn roletiketten en thermo-etiketten op verschillende gebieden voordelig.


Voor welke toepassingen zijn etiketten op de rol geschikt?

Vooral in groot- en detailhandelszaken zoals supermarkten en bouwmarkten worden etiketten op de rol bij voorkeur toegepast. In zulke bedrijven moeten medewerkers een uitgebreid assortiment aan producten etiketteren – en wel zo snel en effectief mogelijk. Tijdbesparing en nauwkeurig werken zijn ook vereist in goederenmagazijnen, bijvoorbeeld in verzendhuizen. De toepassing van stickers vergemakkelijkt de vakmensen hun werk. In korte tijd markeren magazijnmedewerkers reeksen producten en voorzien artikelen van de bijbehorende klantnamen. Bovendien worden stickers toegepast in kantoren, om documenten te ordenen en van beschrijvingen te voorzien. Vooral in kantoorgebouwen gebruiken de medewerkers bedrukte stickers die als model dienen bij de aanvulling van belangrijke gegevens.


Hoe worden de rollen bedrukt?

Om stickers te kunnen maken is moderne techniek onmisbaar. Daarbij worden speciale printer gebruikt die de vooraf ingestelde motieven op het papier zetten. De meeste etiketten worden in een seriedrukprocedé geproduceerd. U kunt de etiketten op de rol echter ook afzonderlijk verfraaien of aansprekende exemplaren samenstellen. Voorwaarde is een bepaalde orderhoeveelheid waarbij er meerdere honderden stickers worden gedrukt. U als klant kiest bovendien het materiaal en de maten. De productie vindt plaats met behulp innovatieve technieken en herhaalde bewerkingsprocedures. Geautomatiseerde machines drukken in grote hoeveelheden motieven op de kleine velletjes. In het verdere verloop worden de banden papier in gelijkmatig lange stukken verdeeld en opgerold.


Waarom is ROLLENLAND een goede aanbieder van roletiketten?

Bij ROLLENLAND profiteren mens en natuur van de aanschaf van etiketten op de rol. De etiketten worden milieuvriendelijk geproduceerd – er zijn voor u geen extra kosten. Daarnaast staan onze medewerkers u graag telefonisch te woord en geven competente en individuele adviezen. Tot de service van ROLLENLAND behoort ook het aanbieden van andere vergelijkbare producten. U kunt onder andere thermische rollen en kassarollen voordelig online kopen en samen met etiketten op de rol voordelig bestellen.


Alle info over etiketten op de rol van ROLLENLAND.de

ROLLENLAND kiest bij het thema etiketten op de rol onvoorwaardelijk voor hoge kwaliteit. Net als alle producten van ROLLENLAND worden ze in Duitsland geproduceerd volgens strenge milieunormen en zijn ze vrij van voor de gezondheid schadelijke chemische stoffen. Onze etiketten op de rol worden gemaakt van houtvrij, gerecycled papier. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt bij de keuze van het geschikte product, dan helpt onze Support-Hotline u graag verder, van maandag tot vrijdag tussen 9 tot 17: 0681 / 959 71 - 300