Apotheekrollen

Apotheekrollen
27,54 €
inclusief omzetbelasting en verzending 32,77 € 50 Rollen | 0,55 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
rolbreedte 70 mm
Ø rol 76 - 80 mm
Ø Huls (walskern) 12 mm
rollengte 62 m
59,75 €
inclusief omzetbelasting en verzending 71,10 € 40 Rollen | 1,49 €/Rolle
Delivery time: 2 - 3 Dagen
rolbreedte 80 mm
Ø rol 76 - 80 mm
Ø Huls (walskern) 12 mm
rollengte 80 m

Wat zijn apotheekrollen?

Bij deze uitvoering betreft het bonrollen die op de voorzijde zijn voorzien van de apotheek-A. Daarbij speelt het geen rol of er een groot symbool is te zien is, of dat meerdere kleine het papier optisch verfraaien. Elke apotheek heeft zijn eigen rollen, passend bij de gebruikte bonprinters. Als u geprefabriceerde apotheekbonnen wilt aanschaffen heeft ROLLENLAND de keuze uit diverse formaten.


Mogen uitsluitend apotheken de bonnen gebruiken en zijn ze daartoe verplicht?

Het gebruik van de bedrukte rollen is uitsluitend aan apotheken voorbehouden. Wie papier met de "A" gebruikt presenteert zichzelf als medewerker van een apotheek, dat wil zeggen van een verkoopruimte waarin het personeel beschikt over uitgebreide kennis aangaande medische producten en geneesmiddelen. In gewone winkels mogen geen apotheekrollen worden gebruikt. Apotheken zijn echter niet verplicht om de gekleurde bonrollen te gebruiken. Het verstrekken van een gewone kassabon is voldoende, maar bedrukte bonnen hebben een hoogwaardiger effect.


Welke voordelen heeft het gebruik van apotheekbonnen?

Als eerste spreken fraaie bonnen de klanten optisch aan. De rode A op het papier geeft patiënten de indruk op het juiste adres te zijn en met een competente persoon te spreken. Het oog "koopt ook". Bovendien onderscheiden rollen voor de apotheek zich door het motief van andere kassabonnen, klanten kunnen de bon sneller een plaats geven.


Verschillende bonrollen complementeren de uitrusting van uw apotheek

Apothekers hebben er een voorstelling van hoe de apotheek eruit moet zien en welke inventaris er wordt gebruikt. Apotheekrollen zijn een deel van de inrichting en dienen als uithangbord van de apotheek. Om de verkoopruimte zo goed mogelijk te presenteren kunnen eigenaren verschillende papierrollen online kopen. Op brede bonnen kunnen bijvoorbeeld de naam van de apotheek en een korte begroeting van de klant worden gezet. ROLLENLAND heeft een ruime keuze aan maten die apothekers naar behoefte snel en gemakkelijk online kunnen bestellen.


Bij ROLLENLAND komen aandacht voor de klant en milieuvriendelijkheid samen

Net als alle in de ROLLENLAND-shop aangeboden producten worden ook de apotheekrollen milieuvriendelijk geproduceerd. Dat houdt in dat er geen giftige stoffen, zoals bijvoorbeeld bisfenol, worden gebruikt. Wie bonrollen aanschaft bij ROLLENLAND geeft een signaal voor duurzaamheid, sluit geen compromissen wat betreft gezondheid en draagt bij aan de bescherming van de natuur – en dat zonder extra financiële kosten. Andere voordelen van een bestelling bij ROLLENLAND zijn:

  • Gratis verzending in Duitsland
  • Geen minimumbestelwaarde zodat u ook kleine hoeveelheden kunt bestellen
  • Deskundige en klantgerichte advisering – ook bij speciale vragen
  • Het grote assortiment omvat onder andere ook thermische rollen, kassarollen en andere producten

Alle info over apotheekrollen van ROLLENLAND.de

ROLLENLAND kiest bij het thema apotheekrollen onvoorwaardelijk voor hoge kwaliteit. Net als alle producten van ROLLENLAND worden ze in Duitsland geproduceerd volgens strenge milieunormen en zijn ze vrij van voor de gezondheid schadelijke chemische stoffen. Onze apotheekrollen worden gemaakt van houtvrij, gerecycled papier. Als u vragen hebt of hulp nodig hebt bij de keuze van het geschikte product, dan helpt onze Support-Hotline u graag verder, van maandag tot vrijdag tussen 9 tot 17: 0681 / 959 71 - 300